Renovering af hus, vedligeholdelse og reparation

Overvejer du, om det er ved at være tid til renovering af hus? Så lad os hjælpe dig med renoveringsarbejdet.

Hos Murermester Tommy Stourup Kryger møder du et kompetent murerfirma, som har mange års erfaring, og vi kan også opfylde dine drømme. Vi tilbyder både renovering af hus, reparation og løbende vedligeholdelse. Vi leverer professionelt murerarbejde hos kunder i blandt andet Ringe, Faaborg, Svendborg samt mange andre steder på Midtfyn og Fyn.

Høj kvalitet og konkurrencedygtige priser

Vi udfører alle former for byggeopgaver. Det kan være lige fra nybyggeri til ombygning, vedligeholdelse og reparation. Det kan også være en totalrenovering af hus.

Måske har du købt et ældre hus, som du vil sætte i stand, eller måske vil du sælge huset. Det kan også være, at det blot er blevet tid til en større eller mindre husrenovering. Vi klarer det hele, så du får det, som du ønsker. Vi lægger vægt på den gode service og konkurrencedygtige priser. Hos os er du som vores kunde i fokus – hele tiden.

Vi påtager os gerne totalentrepriser, hvor vi gør brug af vores professionelle netværk af dygtige samarbejdspartnere. Det sikrer vores kunder smukke løsninger, hvor kvaliteten i arbejdet altid er i top.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser for renovering af hus afhænger blandt andet af dine ønsker til inventar og materialer. Et nyt badeværelse og et nyt køkken øger naturligvis prisen, og hertil kommer særlige ønsker til for eksempel fliser, klinker og lignende.

​Vi kommer gerne ud til en snak, hvor vi gennemgår dine ønsker, og hvor vi snakker os frem til en god løsning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for renovering af hus eller den ønskede reparation.

Kontakt os for at høre mere om renovering af hus

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde I forhold til renovering af hus hos dig, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi kan løse enhver opgave professionelt, og vi tilbyder altid kompetent rådgivning under hele processen.

Du kan kontakte os på telefon 26 29 95 56 eller på mail murertommysk@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Følg og like os på Facebook

​Vores samarbejdspartner

murerodense.dk