Tilbygning der matcher dine ønsker

Oplever du pladsmangel i dit hus? Hvorfor så ikke udvide dets areal med en tilbygning lige efter dine ønsker? Hos Murermester Tommy Stourup Kryger har vi mange års erfaring med forskellige former for nybyg og tilbyg. Vi servicerer gerne kunder fra Ringe, Faaborg, Haarby, Svendborg og omegn.

Vi har flere års erfaringer i alt inden for murerfaget og kan derfor varetage en bred vifte af opgaver. Vi ved, at det at skulle bygge er et stort og uoverskueligt projekt for de fleste. Derfor tager vi gerne hele opgaven fra dine skuldre, så du blot skal nyde, at dine ønsker bliver realiseret på professionel vis.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser på tilbyg varierer, afhængig af hvilken form for tilbygning der er tale om. Det kan eksempelvis være, du drømmer om at få en udestue til dit sommerhus eller en ny garage ved dit helårshus. Uanset hvad så står vi klar til at løse opgaven professionelt og til en fordelagtig pris.

Vi tager altid dig og dine ønsker alvorligt. Dit projekt bliver til vores projekt, og vi løser enhver opgave med samme entusiasme. Vi sørger altid for at holde os godt informeret og opdateret på nyheder inden for nybyg.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af tilbygning hos dig, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi kan løse enhver opgave professionelt, og vi tilbyder altid kompetent rådgivning under hele processen.

Du kan kontakte os på telefon: 26 29 95 56 eller på mail: murertommysk@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Følg og like os på Facebook

​Vores samarbejdspartner

murerodense.dk