Tilbygning af hus der matcher dine ønsker

Oplever du pladsmangel i dit hus? Så er et oplagt valg at investere i tilbygning af hus. Hos Murermester Tommy Stourup Kryger har vi mange års erfaring med forskellige former for nybyg og tilbyg samt ombygning. Vi servicerer kunder fra Ringe, Faaborg, Svendborg samt mange andre steder på Midtfyn og Fyn.

Vi har mange års erfaring i alt inden for murerfaget og kan derfor varetage en bred vifte af opgaver. Vi ved, at de fleste synes det er et stort og uoverskueligt, at foretage en tilbygning af hus. Derfor tager vi gerne hele opgaven fra dine skuldre, så du blot skal nyde, at dine ønsker bliver realiseret af kompetent og professionel virksomhed.

Hvad koster tilbygning af hus?

Vores priser på tilbygning af hus varierer, afhængig af hvilken form for tilbygning der er tale om. Det kan eksempelvis være, du drømmer om at få en stue eller udestue til dit sommerhus eller en ny garage ved dit helårshus. Uanset hvad så står vi klar til at løse opgaven til en fordelagtig pris og vi giver dig altid et uforpligtende tilbud på din drømmetilbygning, så du kan forhold dig til den økonomiske side, der er forbundet med tilbygning af hus. 

Vi tager altid dig og dine ønsker alvorligt. Dit projekt bliver til vores projekt, og vi løser enhver opgave med samme entusiasme. Vi sørger ligeledes også for at holde dig informeret i løbet af processen og du er altid velkommen til at stille os spørgsmål.

Kontakt os for at høre mere om tilbygning af hus

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde I forhold til tilbygning af hus hos dig, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi kan løse enhver opgave professionelt, og vi tilbyder altid kompetent rådgivning under hele processen.

Du kan kontakte os på telefon 26 29 95 56 eller på mail murertommysk@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Følg og like os på Facebook

​Vores samarbejdspartner

murerodense.dk