Renovering af badeværelse eller etablering af nyt bad

Badeværelset er et af de mest brugte rum i dit hjem. Derfor er det af stor betydning, at dit badeværelse er hensigtsmæssigt indrettet både for store og små. Det er vigtigt, at funktionaliteten er i orden, at badeværelset er let at rengøre og at der er en rar og afslappet stemning.

Badeværelsesrenovering der passer til dine behov

Jeg er murermester med mange års erfaring inden for renovering af badeværelse, og jeg kører blandt andet ud til kunder i områderne omkring Svendborg, Ringe og Faaborg.

Jeg har den nødvendige ekspertise og erfaring med badeværelsesrenovering, så det passer perfekt til dine behov. Smag og behag er forskellige, og jeg lægger stor vægt på, at dit nye badeværelse passer til dig og den øvrige stil i resten af huset. Derfor lytter jeg altid til kunderne og deres ønsker, ligesom jeg også bruger meget tid på rådgivning omkring valg af materialer og lignende.

Jeg kan blandt andet foretage:

  • Renovering af lille badeværelse
  • Renovering af bad
  • Ombygning af badeværelse
  • Etablering af nyt badeværelse

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen på en badeværelsesrenovering afhænger af forskellige faktorer, blandt andet valg af materialer og størrelsen på badeværelset.

Kunne du tænke dig at høre mere om en pris på renovering af badeværelse, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe på telefon 26 29 95 56 eller skrive til e-mail murertommysk@gmail.com.

Følg og like os på Facebook

​Vores samarbejdspartner

murerodense.dk